T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ERZURUM / YAKUTİYE - Erzurum Anadolu İmam Hatip Lisesi

2022 LGS İle Okulumuza Yerleşen Öğrencilerimize Hoş Geldiniz Diyoruz.

  • Büyük bir maratonun ardından sınavı kazanarak okulumuza yerleşen öğrencilerimize Hoş Geldiniz diyoruz. Bazı sorularınıza cevap olabilecek bilgileri sizinle paylaşmak istedik.

Okulumuzu kazanan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.  Sizlere daha kolay ulaşabilmek ve okulumuzun SMS sistemine sizi kaydedebilmemiz için lütfen linkteki formu doldurunuz. Form İçin Tıklayınız.

Öğrencilerimiz ana binada eğitim görecektir. Sınıf listeleri oluşturulduktan sonra Eylül ayı içerisinde okulumuz web sayfamızdan duyurulacaktır.

 

 25-07-2022

 

 Okulumuzu kazanan öğrencilerin kayıtları otomatik olarak sistem tarafından yapılmaktadır. Kayıt vb işlemler için okulumuza gelmenize gerek yoktur. İlerleyen tarihlerde sınıf listeleri hazırlanarak duyurular kısmından paylaşılacaktır.

Pansiyonda kalmak isteyen erkek öğrencilerin bazı evrakları hazırlamaları ve okul idaresine elden teslim etmeleri gerekmektedir. 1-Pansiyonda kalma Dilekçesi 2- Aile Gelir Beyannamesi (EK-1) İlgili Kurumlardan Alınacak Belge SGK veya İlçe Tarım Müdürlüğü gibi) 3-Nüfus Kayıt Örneği 4-Sağlık Raporu

Bir öğrenci hem burslu hem yatılı olamamaktadır. Eğer burslu öğrenci iseniz (PYBS kazanmış) ve yatılı kalmak istiyorsanız bursluluk hakkınızdan feragat etmeniz gerekecektir.

Kız öğrencilerimiz yatılı kalmak isterlerse okulumuzdan öğrenci belgesi alarak Yakutiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze dilekçe ile başvurmak zorundadır. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzce uygun olan kız pansiyonlarından birisine yerleştirilebilir.

Okulumuz Hakkında Bilgiler

Okulumuz proje okuludur. Fen ve Sosyal Bilimler, Hafızlık Proje ve Musiki Proje sınıflarımız mevcuttur.

Okulumuzun pansiyonu sadece erkek öğrencilerimiz için barınma imkanı sağlamaktadır.

Okulumuzda Fizik, Kimya ve Biyoloji laboratuvarlarımız mevcuttur. Bilişim sınıfımız henüz faaliyete geçmemiştir. Bu konuda çalışmalar devam etmektedir.

Geniş kitap yelpazesine sahip kütüphanelerimiz mevcuttur.

Okulumuz TÜBİTAK 4006, TÜBİTAK 2205 gibi bilimsel etkinliklere katılım sağlamaktadır.

Okulumuzun spor salonu aktif olarak hizmet vermektedir. Sportif yarışmalara katılım sağlanmaktadır.

Okulumuz kültürel yarışmalar ve etkinliklere de katılım sağlanmaktadır. (Hafızlık yarışmaları, ezan okuma yarışmaları, hutbe okuma yarışmalar, kitap okuma etkinlikleri v.b)

Okulumuzun "Okulum Temiz Belgesi" mevcuttur.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 27.07.2021 - Güncelleme: 26.08.2022 09:09 - Görüntülenme: 6351
  Beğen | 19  kişi beğendi