T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ERZURUM / YAKUTİYE - Erzurum Anadolu İmam Hatip Lisesi

Abdullah KALKAN - Okul Müdürü

01.03.1988 tarihinde Erzurum ili Tortum ilçesinde doğdu. İlk öğrenimini 1994-1999 yılları arasında Erzurum-Uzundere-Gölbaşı İlkokulunda, orta öğrenimini 1999-2002 yılları arasında Erzurum-Uzundere-Çamlıyamaç Ortaokulunda, lise öğrenimini 2002-2006 yılları arasında Erzurum Anadolu İmam-Hatip Lisesi’nde, lisans eğitimini ise 2006-2010 yılları arasında Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği bölümünde tamamladı.

2010 yılı Aralık ayında ilk atama Erzurum ili Aşkale ilçesine bağlı Cumhuriyet İlköğretim Okulu’na Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni olarak ataması yapıldı. 2011 yılında Erzurum ili Aşkale ilçesine bağlı Aşkale İMKB Anadolu Lisesi’ne Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni olarak ataması yapıldı. 3 yıl bu kurumda öğretmenlik yaptıktan sonra 2014 yılından 2017 yılına kadar vekalaten Müdür yardımcılığı görevinde bulundu. 2017 yılından 2020 Ağustos ayına kadar aynı kurumda Müdür Başyardımcılığı görevinde bulundu. 2020 yılı Eylül ayı itibariyle Erzurum ili Yakutiye ilçesine bağlı Erzurum Anadolu İmam-Hatip Lisesi’nde Müdür Başyardımcısı olarak göreve başladı. 

Milli Eğitim Bakanlığının düzenlemiş olduğu; Arduino Uygulamaları (Temel Seviye) Kursu, Çalışanların Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Kursu, Kapsayıcı Eğitim Yöneticilerin Eğitimi Kursu, Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmenliği Kursu, Doküman Yönetim Sistemi Kullanıcı Uygulamalı Eğitim Kursu, Yangın Eğitimi Kursu, Fatih Projesi Eğitimde Teknoloji Kullanımı Kursu, Fatih Projesi Etkileşimli Tahta Kullanım Semineri, Kamu Yönetiminde Etik Davranışlar, İlköğretim ÖBBS-2011 Uygulamasının Tanıtımı Semineri gibi seminer ve kurslarda kursiyer olarak bulundu.

Öğretmen-idareci olarak görev yaptığı dönem içerisinde Kaymakamlık tarafından Başarı belgesi ile onure edildi.

Evli ve iki çocuk babasıdır.