Kas

AFAD yetkilileri tüm sınıflarımızda deprem konulu bilgilendirme yaptılar. Daha sonra Deprem tatbikatı yapıldı. Kendilerine teşekkür ederiz.

Cumhuriyetimizin 100.yılı Okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı. Saygı duruşu ,İstiklal Marşı ve Tarih öğretmenimiz Yaprak EYÜPOĞLU'nun konuşmalarının ardından öğrencilerimizin konuşmaları  ve şiirler okundu. Son olarak  sinevizyon gösterisi ile sona erdi.

Okulumuz Mesleki tatbikat kulübü, öğrencilerimizin Cuma namazını kıldırdığı camilerin imamlarını kahvaltıda ağırladılar. Davetimize icabet eden hocalarımıza teşekkür ederiz.

Rehber öğretmenlerimizden Mehmet Aydın tarafından öğretmen ve öğrencilerimize yönelik "Hedef YKS" konulu seminer gerçekleştirildi. Kendilerine teşekkür ederiz.

Öğrencilerimiz, öğretmenlerimizden Firdevs Köç Deniz rehberliğinde okulumuz bahçesinde bulunan anne ve yavru kediler için kedi evleri yaptılar.

Kızılay görevlileri öğrencilerimize afetler konulu sunum yaptılar. Öğrencilerimizin bire bir çadır kurmayı öğrendiği sunum çok faydalı geçmiştir. Kendilerine teşekkür ederiz.

12.sınıf öğrencilerimize her hafta deneme sınavı yapıyoruz. Denemelerimiz devam ediyor.

"Haftada bir saat kitap okuyoruz" projemiz devam ediyor. Okuma saatinde öğrencilerimizle birlikte İdarecilerimiz,öğretmen ve personellerimiz de kitap okuyorlar.

"Vakti kuşanmak" projesi kapsamında öğrenci,öğretmen ve  velilerimizle her Cumartesi sabah namazında buluşuyoruz.

Eyl

Arş.Gör.Sema KIZILELMA tarafından öğrencilerimize "Adım Adım Kudüs Mimarisi" konulu seminer verildi. Seminer sonrası kendilerine okul müdürümüz Abdullah Kalkan tarafından plaket taktim edildi. Kendilerine teşekkür ederiz.

Eyl

Her hafta değişik gün ve saatlerde yapılan okuma saatinde amacımız okuma disiplininin oluşması ve kitabın öğrencilerimizin hayatlarına dokunmasını sağlamaktır.

Eyl

2023-2024 eğitim öğretim yılı sene başı dikkat edilecek hususlar ve duyurular ile ilgili okul yönetiminin hazırlamış olduğu belge aşağıda sunulmuştur. Tüm veli ve öğrencilerimizin dikkatine sunar, yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını dileriz.

Ağu

Okulumuzun eski mezunlarından ESKİ Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Mesut Yavilioğlu ve yine eski mezunlarımızdan Salih Ağdaş okulumuzu ziyaret ettiler. Kendilerine teşekkür ederiz.

Ağu

Okulumuzun eski Müdürlerinden Selami Güneş hocamız vefat etmiştir. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz. Rabbim rahmeti ile muamele eylesin, mekânı cennet olsun.

Ağu

Okulumuzun daha önceki müdürlerinden Hakkı Yılmaz , öğretmenlerden Selahattin Turan ve Ahmet Emek okulumuzu ziyaret ettiler. Ziyaretimize gelen herkese teşekkür ederiz.