Haz

Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüz tarafından hayata geçirilen "Hedef 2021" Projesi, 12.Sınıflarımız için Performans Deneme Sınavlarımız ile devam ediyor.

Okulumuzda 12.Sınıflar için 28 Mayıs Cuma günü 13:15-16:15 saatleri arası AYT deneme sınavı yapıldı. Deneme sınavı pandemi kurallarına riayet edilerek gerçekleştirildi. Deneme sınavının cevap anahtarı aşağıda sunulmuştur. Sonuçlar daha sonra duyurulacaktır.

Mayıs ayı YÖGEP Toplantısı yapıldı.

Okulumuzda 12.Sınıflar için 27 Mayıs Perşembe günü 13:20-15:40 saatleri arası TYT deneme sınavı yapıldı. Deneme sınavı pandemi kurallarına riayet edilerek gerçekleştirildi. Deneme sınavının cevap anahtarı aşağıda sunulmuştur. Sonuçlar daha sonra duyurulacaktır.

Okulumuzda 12.Sınıflar için 21 Mayıs Cuma günü 13:20-15:40 saatleri arası AYT deneme sınavı yapıldı. Deneme sınavı pandemi kurallarına riayet edilerek gerçekleştirildi. Deneme sınavının cevap anahtarı aşağıda sunulmuştur. Sonuçlar daha sonra duyurulacaktır.

Nis

Okulumuzda 12.Sınıflar için 16 Nisan Cuma günü 13:00-16:00 saatleri arası AYT deneme sınavı yapıldı. Deneme sınavı pandemi kurallarına riayet edilerek öğrencilerimize güvendiğimizi hissettirmek adına gözetmen olmadan gerçekleştirildi. Deneme sınavının cevap anahtarı aşağıda sunulmuştur. Sonuçlar daha sonra duyurulacaktır.

Nis

14/04/2021 Çarşamba tarihinden itibaren geçerli 12.sınıflar için DYK kurs programımız aşağıda sunulmuştur. Kurslar Çarşamba ve Perşembe günleri 09:00'da başlayıp 15:30'da sona erecek ve öğle arası verilmeyecektir. Cuma günü 09:00-12:10 saatleri arası kurslar devam edecek ve öğleden sonra 13:00-16:00 saatleri arası DENEME SINAVI yapılacaktır.

Okulumuzda 12.Sınıflar için 26 Mart Cuma günü 13:30-15:20 saatleri arası Türkiye geneli TYT deneme sınavı yapıldı. Deneme sınavının Türkiye geneli AYT oturumu ise 27 Mart Cumartesi günü 13:00-16:00 saatleri arasında yapıldı. Deneme sınavı pandemi kurallarına riayet edilerek gerçekleştirildi. Sonuçlar daha sonra duyurulacaktır.

Okulumuzda 12.Sınıflar için 13 Mart Cumartesi günü 13:00-15:20 saatleri arası AYT deneme sınavı yapıldı. Deneme sınavı pandemi kurallarına riayet edilerek öğrencilerimize güvendiğimizi hissettirmek adına gözetmen olmadan gerçekleştirildi. Deneme sınavının cevap anahtarı aşağıda sunulmuştur. Sonuçlar daha sonra duyurulacaktır.

Şbt

Okulumuzda 12.Sınıflar için 26 Şubat Cuma günü 09:30-12:00 saatleri arası AYT deneme sınavı yapıldı. Deneme sınavı pandemi kurallarına riayet edilerek gerçekleştirildi. Deneme sınavının cevap anahtarı aşağıda sunulmuştur. Sonuçlar daha sonra duyurulacaktır.

Ock

Hedegf-2021 Projesi kapsamında mezun buluşmalarımızın konuğu mezunlarımızdan Şüheda Hazal TATAR idi. Kendilerine teşekkür ederiz.

Ock

Pandemi sürecinin getirmiş olduğu dezavantajı avantaja çevirmek, öğrencilerimizin bu süreçte okulumuz olarak yanlarında olduğumuzu hissettirmek amacıyla 11. ve 12. Sınıf öğrencilerimize hediye deneme seti dağıtıyoruz. Okul-aile birliğimizin katkıları ile hazırlanan ve sınırlı sayıda olan deneme setlerini, EBA AKADEMİK DESTEK platformunu en çok kullanan öğrencilerimize dağıtıyoruz.

Öğrencilerimiz haftalık 40'ar saatlik okulumuz öğretmenlerinin EBA Canlı derslerine katılım, Whatshap gruplarından öğretmenleri ile birebir iletişim,  soru çözümü ve eğitim koçları ile başarıyı yakalarken, bizler de okul olarak deneme seti desteği ile onların yanlarında olacağız.

Ara

Okulumuzda 1968-1972 yılları arasında müdürlük yapmış olan sayın Ahmet Turan KAR hocamız Elazığ'da vefat etmiştir. Hocamıza Allah'tan rahmet yakınlarına sabr-ı cemil dileriz.

Ara

HEDEF-2021 Projesi kapsamında okulumuz  12.Sınıf öğrencilerine yönelik motivasyon semineri düzenlendi. Alanında uzman öğretim üyesi Dr. Faruk ÖNDAĞ tarafından verilen seminere öğrencilerimiz katılım gösterdi. YKS hazırlık bağlamında öğrencilerimizin motivasyonu açısından oldukça önemli olan bu seminer için kıymetli hocamıza teşekkür ederiz.

Ara

HEDEF-2021 Projesi kapsamında okulumuz Rehberlik Öğretmeni Pınar ATMACA tarafından 12.Sınıf öğrencilerimize yönelik ''Verimli Ders Çalışma Yöntemleri'' konulu seminer düzenlendi. EBA platformu üzerinden yapılan seminere öğrencilerimiz katılım gösterdi. Öğrencilerimiz için faydalı olan bu seminer için öğretmenimize teşekkür ederiz.