2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı için 10.Sınıftan 11.Sınıfa geçecek öğrencilerimiz için ders ve bölüm seçimleri 20 Mayıs – 17 Haziran tarihlerinde yapılacaktır.

Ortak (zorunlu) dersler ve meslek (zorunlu) dersleri ile alan (sayısal, eşit ağırlık, sözel ve dil) derslerinin yer aldığı dilekçe formlar aşağıda sunulmuştur.

Son Başvuru Tarihi: 17 Haziran 2022

Kas

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü'nün HEDEF-2022 Projesi kapsamında oluşturduğumuz "ÜNİVERSİTE HAZIRLIK EYLEM PLANI"mızda Kasım ayı içerisinde destekleme ve yetiştirme kurslarımız için öğrenci memnuniyeti anketi hazırladık. Ankete öğrencilerimiz aşağıdaki linkten katılarak görüş ve önerilerini bizlere bildirebilirler.

Okulumuzda Bakanlığımız Din Öğretimi Genel Müdürlüğü'nün HEDEF-2022 Projesi kapsamında  "ÜNİVERSİTE HAZIRLIK EYLEM PLANI"mız aşağıda sunulmuştur. Hayırlı olmasını dileriz.

Eyl

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı EYLÜL dönemi sorumluluk sınavları 13-17 Eylül tarihleri arasında okulumuz ana binada yapılacaktır. Sorumlu öğrenciler ve sorumlu olduğu dersler ile sınav takvimi aşağıda sunulmuştur. ilgili öğrencilerimizin belirtilen takvim doğrultusunda ek açıklamalara da mutlaka uyarak belirtilen sınav yerlerinde sınava girmeleri gerekmektedir. Öğrencilerimize duyurulur.

Ağu

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı için güncel sınıf/şube öğrenci listeleri hazırlanarak aşağıda sunulmuştur. Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ağu

11.Sınıftan 12.Sınıfa geçen öğrencilerimiz için 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Dönemi Destekleme ve Yetiştirme Kursları (DYK) Programı aşağıda sunulmuştur. Yeni kurs programımız 2 Ağustos Pazartesi gününden itibaren geçerli olacaktır.

FEN A ve SOSYAL A şubeleri kız öğrenciler için, FEN B, SOSYAL B ve SÖZEL A şubeleri ise erkek öğrenciler için açılmıştır.

Kurslar ile ilgili ders programı, zaman tablosu, öğrenci listeleri ve kursların hangi sınıflarda yapılacağı ile ilgili çizelge aşağıda sunulmuştur.

Kurslar pandemi süreci dikkate alınarak sosyal mesafe ve temizlik ölçülerine uyularak gerçekleştirilecektir.

Tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize duyurulur.

Haz

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı için 10.Sınıftan 11.Sınıfa geçecek öğrencilerimiz için alan seçimleri 7 Haziran - 30 Temmuz tarihlerinde yapılacaktır. Alan tercihleri ile ilgili dilekçeler aşağıdadır. Alan seçimleri için öğrencilerimizin mutlaka velileri ile birlikte okul idaresine başvurmaları gerekmektedir.

Son Başvuru Tarihi: 30 Temmuz 2021

Haz

7 Haziran Pazartesi gününden itibaren geçerli yüz yüze ve uzaktan eğitim ders programımız hazırlanarak aşağıda sunulmuştur. Cumhurbaşkanlığı kabinesinde çıkan kararlar gereğince tüm sınıflar düzeyinde yüz yüze eğitim başlatılmıştır. Yüz yüze eğitim süresince erkek öğrenci pansiyonumuz açık olacaktır.

Tüm öğretmen, veli ve öğrencilerimize duyurulur.

9.10.11.Sınıf seviyelerinde 2.Dönem ortak yazılı sınavlara katılacak olan öğrencilerimize ait SINAV TAKVİMİ hazırlanarak aşağıdaki bağlantıda sunulmuştur.

Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğünün ilgili yazıları gereği 12.Sınıflar 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı 2.dönem 1.sınavlar 6-13 Nisan 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Şbt

2020 YKS sonucunda bir yükseköğretim programına kayıt hakkı kazanan ve geçici kayıtları yapılan ancak sorumlu dersi bulunduğu için ortaöğretim kurumlarından mezun olamamış öğrenciler ile sorumlu dersi bulunduğu için ortaöğretim kurumlarından mezun olamamış diğer öğrencilerin sorumluluk sınavları, 22-26 Şubat 2021 arasında yapılacak olup sınav takvimi ve sorumlu öğrenci listesi ekte sunulmuştur.

Şbt

Okulumuzda 12.Sınıflar için 19 Şubat Cuma günü 09:30-12:00 saatleri arası TYT deneme sınavı yapılacaktır. Deneme sınavı pandemi kurallarına riayet edilerek gerçekleştirilecektir. Deneme sınavı için oturma düzeni aşağıda sunulmuştur. Sonuçlar daha sonra duyurulacaktır.

Şbt

Bakanlığımızın ilgili yazısı doğrultusunda Kasım ayının ilk haftası içerisinde yapılan 1.dönem ortak ayzılı sınavlara mazeretleri nedeniyle katılamayan öğrencilerimiz, 8-12 Mart tarihleri arasında okulumuzda yüz yüze sınava katılacaklardır. Ayrıntılı sınav takvimi ekte sunulmuştur. İlgili öğrencilerimize duyurulur.