Her akşam saat 18.30 da hafız öğrencilerimizden Aşr-ı Şerif ve Müzik öğretmenimiz Fatih İnce'den Dini Musiki programları okulumuzun sosyal medya hesabından canlı yayınlanmaktadır..

Okulumuzun 4006 TÜBİTAK Destekleme programına sunmuş olduğu projeler kabul edilerek Bilim Fuarı Sergisi yapma hakkı elde etmiştir.Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Nis

Erzurum Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak "BİZ BİZE YETERİZ TÜRKİYEM"kampanyasında biz de varız.

Okulumuzun koordine ettiği "Genç Hatipler Hutbe Okuma Bölge Yarışması" 06.03.2020 Cuma günü saat 09.00 da okulumuz tatbikat camisinde yapılacaktır.

Ara

"Asım'ın Nesli Kariyer Günleri" etkinliğinde okulumuz mezunu Yakutiye Belediye Başkanı Dr.Mahmut UÇAR okulumuza teşrif edecekler.