Güncel Eba Tv Yayın Akışı,Eba'ya  giriş saatleri ve  Eba Şifre oluşturma adımları için aşağıdaki linklere tıklayınız.

Eyl

Okulumuz Musiki Projesi boş kontenjan başvuruları başlamıştır. Müracaatlar 18 Ekime kadar alınacaktır. Sınav 20 Ekim saat 10.00 da yapılacaktır. Müracaatı aşağıdaki formu doldurarak yapabilirsiniz.

Eyl

Eğitim Bilişim Ağı (EBA) Canlı Ders Saatleri Güncellendi. Yeni canlı ders saatleri çizelgesi 21 Eylül 2020 tarihinden itibaren geçerli olacak. Tüm öğrenci ve velilerimize duyurulur.

Eyl

2020 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarına göre 2020-2021 öğretim yılı için yükseköğretim programlarına ek yerleştirme işlemleri, ÖSYM tarafından yapılacaktır. Herhangi bir programa yerleşemeyen öğrencilerimiz, 2020-YKS Ek Yerleştirme tercihlerini, 17-23 Eylül 2020 tarihleri arasında T.C. Kimlik numarası ve şifreleri ile ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden bireysel olarak yapabilirler.

2020-YKS Yükseköğretim Programlarına Ek Yerleştirme Kılavuzuna, aşağıdaki bağlantıdan  erişilebilir.

Ek yerleştirme işlemleri, 2020-Yükseköğretim Kurumları Sınavı Kılavuzu, 2020-YKS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu ile 2020-YKS Yükseköğretim Programlarına Ek Yerleştirme Kılavuzunda belirtilen kurallar doğrultusunda yapılacaktır.

Eyl

Okulumuzda 7-11 Eylül tarihleri arasında yapılan sorumluluk sınavları sonuçları açıklanmış ve e-okul sistemine girişler yapılmıştır. Sonuç listesi aşağıda sunulmuş olup sınava girmeyen ve sınav notu 50'nin altında olan öğrencilerin sorumlulukları devam etmektedir. Bu öğrencilerimiz bir sonraki sorumluluk sınav dönemi olan 2021 Şubat döneminde ilgili derslerden tekrar sınava girebilirler.

Haz

Erzurum  Anadolu İmam Hatip Lisesi / Hafızlık Projesi öğrenci  ek kontenjan başvuruları başlamıştır. Son başvuru 15 Eylül 2020. Sınav tarihi 28 Eylül 2020 saat 10.00 dur. Bu yıl 8. sınıftan mezun olacak Erkek öğrenciler programa, yapılan sınav sonucu alacakları puan sıralamasına göre kabul edilecektir.

Hafızlık Başvurusu 2 Erkek Öğrenci içindir.

Aşağıdaki formu doldurarak başvurularınızı yapmanız gerekmektedir.

Yanlış beyan sonucu oluşabilecek mağduriyetlerden beyan sahibi sorumlu olacaktır.

Haz

Erzurum  Anadolu İmam Hatip Lisesi / Mûsikî Projesi ek kontenjan öğrenci  başvuruları başlamışıtır. Son başvuru 15 EYLÜL 2020. Sınav tarihi 29 EYLÜL 2020 saat 10.00 dur.

Müziğe ilgi ve yeteneği olan, mümkünse bir müzik aleti çalabilen, bu yıl 8. sınıftan mezun olacak öğrenciler programa, yapılan sınav sonucu alacakları puan sıralamasına göre kabul edilecektir.
Aşağıdaki formu doldurarak başvurularınızı yapmanız gerekmektedir. Musiki projesi 27 erkek öğrenci içindir.

Eyl

Uzaktan Eğitim Ders Programımız Aşağıdaki Gibidir.

Ağu

2020 2021 Eğitim Öğretim Yılı Ders Kitaplarınız Okulumuzda Hazır....Ders Kitaplarınızı Aşağıdaki Belirtilen Çizelgeye Göre Sınıf Rehber Öğretmeniniz Gözetiminde Alabilirsiniz (31-Ağustos - 04 Eylül)

Ağu

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı 9.Sınıflar yeni kayıt öğrenci listeleri belirlenmiş olup aşağıda sunulmuştur. Tüm öğrenci ve velilerimize duyurulur. Kitap dağıtımı için daha önce paylaşılan çizelge doğrultusunda öğrencilerimiz okul spor salonundan sınıf rehber öğretmenleri eşliğinde kitaplarını alabilirler.

Eyl

Eylül dönemi sorumluluk sınavları 07-11 Eylül tarihleri arasında okulumuz ana binada yapılacaktır. Sorumlu öğrenciler ve sorumlu olduğu dersler ile sınav takvimi aşağıda sunulmuştur. ilgili öğrencilerimizin belirtilen takvim doğrultusunda ek açıklamalara da mutlaka uyarak belirtilen sınav yerlerinde sınava girmeleri gerekmektedir. Öğrencilerimize duyurulur.

Ağu

Destekleme ve Yetiştirme Kursları Öğrenci Başvuruları Başlamıştır.

Okulumuzun Proje Ortaokul kısmı için sınav müracaatları başlamıştır. Müracaatlar için  linkteki formu doldurmanız gerekmektedir. Sınav Tarihi 4 Temmuz 2020 Saat:10.00

Başvuru Şartları

1. Örgün Eğitim Öğretimde 4. Sınıfta okuyor olmak

İstenen Belgeler

1. Öğrencinin Kayıtlı olduğu okuldan alacağı Öğrenci Belgesi
  2. Öğrenci ve Velinin Nüfus Cüzdan fotokopisi
  3. Başvurular okulun Web sitesinden form doldurularak  yapılacaktır
  4. Sınav Giriş belgesi 3 Temmuza kadar okuldan alınacaktır.(Okul tarafından hazırlanacaktır.)
  5. Sınav yapılamaması durumunda 4.sınıf  not ortalamasına göre öğrenci alınacaktır.
  6. Not: Programda yapılabilecek değişiklikler bir hafta öncesinden okulumuzun web sitesinden duyurulacaktır.

Okulumuz mezunlarından şair ve yazar Dursun Ali Erzincanlı ile Dünya 1.si hafızımız Ebubekir Kaçan 20.05.2020 tarihinde saat 18.30 da okulumuzun instagram hesabında canlı yayın konuğu olacaklardır.