ERZURUM / YAKUTİYE - Erzurum Anadolu İmam Hatip Lisesi

Mrt

22.04.2024 tarihinden itibaren geçerli ders programı için aşağıdaki linki tıklayınız

Mrt

2.Dönem 1.Yazılı ve Uygulama Sınav Tarihlerimiz için aşağıdaki linki tıklayınız

Sınıflarımızın ders programları için aşağıdaki linki tıklayınız.

Ock

Danışman öğretmen Mevlüt Battaloğlu rehberliğinde öğrencilerimiz tarafından 12.01.2024 tarihinde saat 09.00 da okulumuz konferans salonunda Mustafa Kutlu Paneli düzenlenecektir.

Ara

1.Dönem 2.Yazılı ve Uygulama Sınav Tarihlerimiz için aşağıdaki linki tıklayınız. Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ara

İmam Hatip Liseleri Arası "Genç Muhafızlar" Hafızlık Yarışması İl Finali Okulumuz koordinesinde 14.12.2023 Perşembe saat 10.00 da okulumuz konferans salonunda yapılacaktır.

Sayın Veli,

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılını değerlendirmek amacıyla 03.12.2023 Pazar günü saat 13.00'te Veli toplantısı yapılacaktır.

Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın eğitim-öğretim durumları hakkında bilgi alış-verişinde bulunmak ve Veli-Okul-Öğrenci birlikteliğini güçlendirerek hedeflediğimiz başarıya ulaşmak için toplantıya katılımınızı rica ederim.

Abdullah KALKAN

Okul Müdürü

27.11.2023 İtibariyle Sınıf Ders Programları için aşağıdaki linki tıklayınız

12. Sınıf öğrencilerimizin TYT ve AYT denem sınav takvimi

Eyl

18.09.2023 tarihinden itibaren geçerli ders programına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Haz

Okulumuzun Hafızlık Projesi boş kalan kontenjanlara alım için başvurmak isteyenlerin aşağıdaki başvuru formunu doldurmaları yeterlidir.

Başvuru için son tarih: 22 Eylül 2023

Eyl

Yeni eğitim öğretim yılı 11.09.2023 Pazartesi başlayacak olup ders programı hazırlanarak aşağıda sunulmuştur.

Eyl

2023-2024 eğitim-öğretim yılında okulumuz ders giriş ve çıkışlarında okul zümre başkanları kurulunun aldığı karar gereğince değişikliğe gidilmiştir. Okul saatlerini gösteren  zaman çizelgesi ekte sunulmuştur. Buna göre öğrencilerimizin sabah toplanma için en geç 08.00'te okulumuz bahçesinde olmaları gerekmektedir.

Tem

• Büyük bir maratonun ardından sınavı kazanarak okulumuza yerleşen öğrencilerimize Hoş Geldiniz diyoruz. Bazı sorularınıza cevap olabilecek bilgileri sizinle paylaşmak istedik.